Att förändra det lilla

Visst är det roligt att ändra om och förnya hemma!? Tyvärr kan det lätt bli väldigt dyrt om man ska byta ut de ”stora” sakerna i lägenheten eller huset. Många gånger kan det göra riktigt stor skillnad att bara byta ut kuddfodralen eller kanske flytta ljusstakarna till andra rum. Här kommer några tips på hur man kan förändra och vad man kan köpa utan att det kostar en halv månadslön. 

 

  1. Möblera om
  2. Som jag skrev ovan så kan nya kuddfodral göra stor skillnad. Kanske har du några ”gamla” i garderoben, annars tipsar jag om riktigt snygga och till bra pris längre ner i inlägget!
  3. Affischer!! Det finns flera sidor på nätet som säljer affischer i olika storlekar till bra priser, perfekt att köpa nya till hösten och våren när man brukar vilja ha lite förändring. 
  4. Växter! Satsar du dessutom på de med feta blad krävs inte speciellt mycket engagemang, perfekt för en som mig som glömmer vattna..
  5. Kanske har du någon möbel som skulle göra sig bra med ett lager färg? Måla om!!
  6. Dekorplast. Vilken grym uppfinning!! Den kostar inte många kronor per meter men den gör underverk! Köp en rolig färg eller galet mönster, tröttnar du är det bara att ta bort plasten igen!
  7. Byt plats på tavlor du redan har hemma, eller måla om ramen. Små detaljer kan göra stor skillnad!
 
Inredning och renovering | |
#1 - - Sandra Rosén Dahlgren:

Å den där första kudden med fransar var ju jätte cool! :)

Svar: Eller hur!! Gillar verkligen den! :D
Elin Bjurek

#2 - - Erica:

Så bra tips! Jag ska använda dekorplast till att täcka en ful sida av en garderob :)

Svar: Supersmart, tror det blir jättebra :D
Elin Bjurek

Upp