Äntligen!

Jag har varit på jakt efter en egen lägenhet ett bra tag nu och har äntligen hittat en! Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar så det ska bli riktigt skönt att skapa mitt eget hem nu! Jag älskar allt som har med inredning att göra, även kläder och design och tänker därför dela med mig av allt runt omkring mitt lägenhetsköp. Det är lite som ska göras och det ska bli roligt att dela med mig av det med er!

När jag planerar vad jag ska köpa tänker jag väldigt praktiskt men naturligtvis ska det även vara estetiskt tilltalande. Jag tycker inte om saker överallt som inte har något syfte. Jag skulle inte kalla mig minimalist för jag älskar prydnadssaker och att ha fint omkring mig, men jag vill ha rena ytor och inte massa saker överallt. Jag lägger hellre lite mer pengar på en sak som jag verkligen vill ha, än att köpa flera billiga saker som jag tröttnar på efter två månader.

Det är knappt en månad kvar tills flyttlasset går och jag känner att jag har planerat bra. Jag har försökt sprida ut kostnaderna för inköpen på så lång tid som möjligt för att inte chockera plånboken med en klumpsumma. Jag försöker alltid tänka ekonomiskt och planera på lång sikt och hittills har de gått bra. Jag har lite kvar att köpa men ingenting jag måste ha på flyttdagen, vilket känns bra!

 
 
Allmänt | |
#1 - - Ida Bjelkert:

Vad kul med egen lägenhet, hoppas flytten går bra! :)

Svar: Tack så jättemycket, det ska verkligen bli jätteroligt! :)
Elin Bjurek

#2 - - Josäfin Andersson :

åh vad roligt!! Lycka till med nya lägenheten :D

Svar: Tack!! :D
Elin Bjurek

Upp